Clubul Rotary Danubius Giurgiu vine din nou în sprijinul municipalităţii

Clubul Rotary Danubius Giurgiu vine din nou în sprijinul municipalităţii

După ce în vara anului trecut, Clubul Rotary Danubius Giurgiu a decis să facă o donaţie municipalităţii, venind în sprijinul Primăriei, care hotărâse amplasarea în oraş a mai multor cişmele, prin finanţarea a trei dintre acestea, iată că acum membrii acestui club au decis să se implice din nou în viaţa comunităţii. De această dată, proiectul a vizat o acţiune de îndepărtare a grafittiurilor de pe Monumentul Armatei Franceze a Dunării din Parcul Alei.

În parteneriat cu Primăria Municipiului Giurgiu, care a acordat avizul necesar, acţiunea propriu-zisă a avut loc ieri, 18 februarie, autorităţile locale salutând iniţiativa şi sprijinul oferit de Clubul Rotary Danubius Giurgiu.

Şi pentru ca munca de îndepărtare a grafittiurilor să nu fie în zadar şi ca monumentul să nu fie din nou colorat şi vandalizat, primarul Nicolae Barbu a anunţat că acesta va fi supravegheat de un angajat al Poliţiei Locale.
Iniţiativele rotarienilor ce vizează comunitatea giurgiuveană nu se vor opri aici, restul proiectelor urmând a fi discutate în perioada următoare, cu reprezentanţii Executivului Primăriei Giurgiu.

Ultima modificare: 19.02.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Lucrări de reabilitare şi modernizare la Şcoala Generală nr. 5 “Emil Gulian”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.